Un gând la final de 2023 și început de 2024 al echipei DefenseRomania pentru cititorii noștri, partea cea mai importantă a proiectului

Photo source: Pixabay
Photo source: Pixabay

Lăsăm în urmă un 2023 cu multe provocări, evenimente, tensiuni geopolitice dar și cu atâtea satisfacții profesionale. Privim spre un 2024 cel puțin la fel de provocator.

Un sincer „La mulți ani” nu e suficient pentru a ne arăta recunoștința faptului că ne-ați fost alături în 2023 într-un număr pe care acum câțiva ani la începutul proiectului nu ni l-am fi putut imagina niciodată. DefenseRomania încheie anul cu peste 100.000 de cititori unici pe zi, iar acest lucru, dacă mai era cazul, ne demonstrează din nou că proiectul e de fapt despre voi. 

Știm că suntem obligați să fim mai buni, să continuăm să fim echilibrați și să continuăm să oferim informații în exclusivitate, așa cum o facem constant. Să evoluăm în continuare. Știm și că avem încă multe de îmbunătățit și lucrăm zilnic la aceste aspecte pentru că satisfacția reală a muncii întregii echipe DefenseRomania sunt cititorii și comunitatea care s-a coagulat în jurul proiectului nostru.

Știm totodată că în contextul unui 2024 ce se anunță extrem de dificil din punct de vedere electoral, la nivel național și internațional, războiul hibrid pe care îl resimțim și noi se va accentua. Dar suntem siguri că împreună vom rămâne aceeași comunitate unită, echilibrată și aceeași voce care se face tot mai clar auzită în țară și peste hotare.

Vă dorim din partea întregii echipe DefenseRomania un sincer și călduros la mulți ani alături de cei dragi, cu cât mai multe realizări personale și profesionale! Ne înclinăm!

La mulți ani vouă, la mulți ani 2024!

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel