SOFEX 2018, ediție de succes la Amman

A 12-a ediție SOFEX a fost un succes, scrie Jane's 360, participanții putând admira de la spectacolul Forțelor Aeriene Iordaniene până la cele mai recente tehnologii și capabilități în operațiunile speciale și securitatea internă.

Sub patronajul Majestății Sale Regele Abdullah al II-lea, SOFEX 2018 a reunit cei mai importanți producători din industria de apărare și de securitate activi pe plan internațional.

Peste 350 de companii din 35 de țări au participat la acest eveniment, la Amman venind mai mult de 400 de delegați oficiali, reprezentând 53 de națiuni.

Conferința "Războiul hibrid- mediul operațional în continuă schimbare", a fost un punct de maxim interes al reuniunii. Conferința a fost susținută de comandanți de operațiuni speciale din Orientul Mijlociu, iar vorbitorii  și-au împărtășit experiența dobândită în abordarea amenințărilor în creștere la adresa păcii regionale și globale.

SOFEX se desfășoară, sub supravegherea directă a Alteței Sale Prințului Feisal Bin Al-Hussein, din 1996 și este susținut pe deplin de Forțele Armate ale Iordaniei și de agențiile de securitate iordaniene. Ceremonia de deschidere a oferit participanților o demonstrație tactică impresionantă, realizată de către Forțele Operationale Speciale ale Iordaniei.

Au fost prezentate cele mai recente achiziții de aeronave RJAF, care includ și cel mai mare elicopter din lume, Mil Mi-26T2.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel