Serviciul de informații militare al Ucrainei afirmă că a incendiat un depozit de muniții în regiunea Voronej din Rusia (Foto/Video)

DefenseRomania Team |
Data publicării:

La 25 iunie, agenți ai Direcției Principale de Informații (GUR) din Ucraina au aruncat în aer un depozit de muniții în regiunea Voronej din Rusia, a declarat serviciul de presă al agenției. Operatorii ucraineni din cadrul unei unităţi de forţe speciale a  GUR ar fi incendiat un depozit din districtul rus Olkhovatski, situat la aproximativ 70 de kilometri de granița cu regiunea Luhansk din Ucraina. Incendiul a dus la o explozie. Incendiul care a urmat s-ar fi extins la o suprafață pe o 3 500 de metri pătrați.

Agenția de informaţii GUR a distribuit o înregistrare video care arată un nor mare de fum în depărtare, despre care a spus că provine de la depozitul de muniții.

Forțele ucrainene efectuează în mod regulat atacuri cu drone și acte de sabotaj pe teritoriul Rusiei, vizând active militare, rafinării de petrol și instalații industriale.

Youtube video image

Această operațiune ar fi fost efectuată de militari ai ''Departamentului de Operațiuni Active'' al Direcției Principale de Informații (GUR) din Ucraina.

Mai întâi, Alexander Gusev, guvernatorul regiunii ruse Voronej, a raportat două UAV-uri doborâte, ale căror resturi au căzut pe teritoriul unui sit industrial. Acest incident a fost urmat de explozii și de un incendiu, care ar fi fost stins rapid.

Cu toate acestea, dimineața, el a susținut că, în urma atacului ucrainean, "dispozitive explozive" au detonat în districtul Olkhovatski din regiune, departe de clădirile civile. Nicio persoană din zonă nu a fost rănită.

Persoanele care locuiește în zonă a fost notificată și rugată să nu își părăsească temporar locuințele și, dacă este posibil, să rămână în casele lor.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel