PATROMIL și ASE, Acord de Parteneriat pentru implicarea și accesarea în cât mai multe proiecte NATO și UE

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Photo source: ASE
Photo source: ASE

PATROMIL și Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE) au semnat un Acord de Parteneriat pentru a se implica împreună și  a accesa cât mai multe proiecte NATO și UE în următorii trei ani.

"Industria Națională de Apărare prin Asociația Patronală a Producătorilor de Tehnica Militară - PATROMIL se pregătește să acceseze cât mai multe proiecte NATO și Europene, extinzând parteneriate cu Universitățile și Academiile reprezentative din România.

2. Photo sour... (manole-istudor-ase_43153400.jpeg)

Dupa semnarea in urma cu 2 luni a unui parteneriat cu Universitatea Dunărea de Jos din Galați, ieri 11 septembrie la sediul ASE din Bucuresti rectorul ASE dl. prof. univ. dr. Nicolae Istudor a semnat împreuna cu directorul executiv al PATROMIL dl. Viorel Manole, un ambițios Acord de Parteneriat pe urmatorii 3 ani”, transmite PATROMIL.

3. Photo sour... (manole-istudor-ase-patromil_33919300.jpeg)

La ceremonie au participat reprezentanți ai mediului universitar, ai industriei naționale de apărare, fostul ministru al Apărării si vicepreședinte al Parlamentului European dl. prof. univ. Ioan Mircea Pașcu, reprezentanta Ambasadei SUA la Bucuresti,  conducerea UEFISCDI, antreprenori români și străini.

DefenseRomania,ca parte a sprijinului acordat în permanență industriei naționale de apărare, a participat la evenimentul în care PATROMIL și ASE au semant Acordul de Parteneriat pe următorii 3 ani.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel