Noul atașat militar al SUA în România: Colonelul Robert Kammerer, vizită la sediul MApN unde a fost primit de ministrul Angel Tîlvăr

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: MApN
Sursă foto: MApN

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, l-a primit astăzi la sediul Ministerului Apărării Naționale pe noul atașat american al apărării la București, colonelul Robert Kammerer.

În cadrul discuțiilor, ministrul Tîlvăr a subliniat importanța angajamentului Statelor Unite ale Americii în România, esențial pentru consolidarea posturii de descurajare și apărare în regiunea Mării Negre, într-un context de securitate aflat în continuă schimbare.

2. Sursă foto... (457133198_900937348516364_622985335733800875_n_38265700.jpg)

„România și Statele Unite ale Americii împărtășesc un parteneriat strategic solid, bazat pe obiective comune de securitate și stabilitate regională,” a declarat ministrul Tîlvăr, exprimându-și convingerea că relația bilaterală va continua să mențină un nivel ridicat al dialogului politico-militar și al cooperării între forțele armate ale celor două țări.

Totodată, ministrul Tîlvăr a ținut să-i mulțumească colonelului Keith Derbenwick, fostul atașat al apărării la București, pentru colaborarea excelentă de-a lungul mandatului său.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel