Joe Biden spune că doar o problemă de sănătate majoră confirmată de medici l-ar putea face să se gândească la o retragere din cursă

Darius Muresan |
Data publicării:
Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii. Sursă foto: Joe Biden Facebook
Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii. Sursă foto: Joe Biden Facebook

Preşedintele american Joe Biden, asaltat cu întrebări despre acuitatea sa mentală după o dezbatere dezastruoasă cu Donald Trump, a afirmat într-un fragment de interviu difuzat miercuri că îşi va reevalua candidatura dacă va fi diagnosticat cu o problema medicală.

"Dacă aş avea o problemă medicală care să apară, dacă cineva, dacă vin medici să mă vadă şi să-mi spună - aveţi problema asta -", a răspuns el, întrebat marţi de media BET despre ce l-ar putea face să gândească la retragerea din cursa prezidenţială, notează Agerpres și AFP.

 

Până atunci Joe Biden e confirmat cu Covid-19, dar are simptome ușoare

 

Joe Biden, președintele american, care se afla într-o campanie în Nevada pentru alegerile din noiembrie, a primit rezultatul pozitiv la COVID-19, conform unui comunicat emis miercuri de Casa Albă.

Președintele în vârstă de 81 de ani, fiind "complet vaccinat", va intra în izolare în reședința sa din Delaware, conform informațiilor furnizate de Casa Albă. Acest anunț vine într-un moment în care există îndoieli cu privire la capacitatea fizică și mentală a liderului de a susține campania electorală, existând apeluri din partea unor democrați pentru retragerea sa.

Joe Biden a declarat miercuri că se simte bine după confirmarea testului pozitiv la COVID-19 în timpul deplasării sale de campanie în Nevada. "Mă simt bine", a comunicat el jurnaliștilor în timp ce urca la bordul avionului prezidențial "Air Force One".

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel