Industria de apărare din România discută cu ucrainenii și așteaptă următoarele mari programe | Viorel Manole, directorul Patromil, la Obiectiv EuroAtlantic

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 20 septembrie 2024, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul podcastului „Obiectiv EuroAtlantic” este Viorel Manole, directorul PATROMIL.

Emisiunea e difuzată începând cu ora 11:00, vineri, 20 septembrie 2024.

Youtube video image

Subiectul va fi reprezentat de industria de apărare din România provocările cu care se confruntă și, de asemenea, implicarea în viitoarele programe de înzestrare ale Armatei României.

Nu va fi ocolit nici unul din subiectele care nu fac cinste industriei de apărare: A 32-a expoziție MSPO care a avut loc la Kielce și unde a au fost prezente peste 700 de companii din întreaga lume. Toate statele au avut standuri la cea mai importantă expoziție din Europa Centrală și de Est, inclusiv Ucraina, stat aflat în război de supraviețuire, dar care a dus la Kielce 25 de companii. Au fost sârbii, bulgarii, ungurii. Doar România nu a fost reprezentată de nimeni, o situație stânjenitoare pentru Romarm și industria de apărare din România.

Se va discuta și despre planuri de viitor extrem de ambițioase pe care ucrainenii le au în România, inclusiv prin ridicarea unor facilități de producție aici. 

Implicarea industrie în programe de înzestrare aflate în derulare sau în cele ce urmează să fie demarate, inclusiv prin componenta de offset, vor fi și ele discutate. 

Emisiunea poate fi urmărită începând din 20.09.2024 cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe www.DefenseRomania.ro și celelalte platforme ale publicației noastre.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel