Un reprezentant al TDW a declarat pentru revista EDR că societatea TDW funcționează în regim de lucru normal, cinci zile pe săptămână. Cu toate acestea, el nu a precizat volumele de producție.
"Primim un feedback foarte bun din partea Ucrainei", a declarat Andreas Seitz, explicând că "am făcut o mulțime de analize și am constatat că aceasta este soluția cea mai rentabilă", parametrii cheie fiind costul și ușurința producției.
Spre deosebire de vechile mine antitanc, DM22 este o muniție cu acţionare controlată, care este plasată pe marginea drumurilor și avariază proiecția laterală a vehiculelor cu un jet cumulativ.
Odată desfășurată, mina are o perioadă de funcționare de 40 de zile, după care este trecută în modul "sigur". Aceasta este declanșată atunci când un vehicul trece peste un cablu de fibră optică instalat în direcția de tragere de-a lungul drumului.
De asemenea, jurnaliștilor li s-a spus că, pe baza experienței rezultate în urma utilizării în condiții de luptă, compania dezvoltă o mină antitanc PARM NextGen modificată, ale cărei prime livrări sunt așteptate până la sfârșitul anului 2026.
Noua mină va avea un sistem de inițiere mai bun, care va include senzori de vibrații, acustici și infraroșii pentru a înlocui cablul de fibră optică. Aceștia vor permite minei inteligente să verifice țintele detectate. În plus, aceștia îi vor permite să detecteze distanța până la țintă, inițiind încărcătura în cel mai bun moment, ceea ce vechiul sistem nu poate oferi.
A doua inovație va fi introducerea unui sistem de control radio care va permite operatorului să activeze/deactiveze de la distanță o rețea de mai multe mine la o distanță de câteva sute de metri.
De asemenea, jurnaliștilor de la revista EDR li s-a spus că, baza experienței rezultate în urma utilizării în condiții de luptă, compania dezvoltă o mină antitanc PARM NextGen modificată, ale cărei prime livrări sunt așteptate până la sfârșitul anului 2026.
Noua mină va avea un sistem de acţionare mai bun, care va include senzori de vibrații, acustici și infraroșii pentru a înlocui cablul de fibră optică. Acești senzori vor permite ''minei inteligente'' să verifice țintele detectate. În plus, aceștia îi vor permite să detecteze distanța până la țintă, inițiind încărcătura în cel mai bun moment, ceea ce vechiul sistem nu poate oferi.
A doua inovație va fi introducerea unui sistem de control radio care va permite operatorului să activeze/deactiveze de la distanță de câteva sute de metri o rețea de mai multe mine antitanc.
DefenseRomania App
Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News