Faceți cunoștință cu noile elicoptere ale președintelui SUA: VH-92A. Sikorsky a transportat toți președinții americani din 1957 încoace

VH-92A, noul elicopter prezidențial al SUA produs de Sikorsky. Photo source: Lockheed Martin
VH-92A, noul elicopter prezidențial al SUA produs de Sikorsky. Photo source: Lockheed Martin

Corpul Marinei SUA a acceptat oficial cel de-al 23- lea și ultimul elicopter prezidențial de nouă generație VH-92A construit de Sikorsky, o firmă din grupul Lockheed Martin, marcând o etapă semnificativă pentru compania ale cărei aeronave au transportat fiecare președinte al SUA începând din 1957.

„Această livrare reprezintă o etapă semnificativă și un nou capitol în istoria bogată, de 67 de ani, a pușcașilor marini care asigură transportul președintelui Statelor Unite cu elicopterul. VH-92A Patriot® aduce capabilități sporite pentru această misiune de succes care îl susține pe comandantul suprem în întreaga lume”, a declarat generalul-locotenent Bradford Gering, comandant adjunct pentru aviație, potrivit unui comunicat emis de Lockheed Martin către DefenseRomania.

„Contribuția Sikorsky la Aviația Marinei a permis Corpului de Infanterie Marină din Statele Unite să fie o forță de luptă pregătită și letală”.

Această livrare demonstrează succesul programului elicopterului VH-92A în a proiecta, construi și livra programul în bugetul stabilit și la termenul de livrare planificat.

Elicopterul VH-92A va transporta președintele și vicepreședintele Statelor Unite și alți oficiali.

Sikorsky vine cu o experiență de neegalat și un palmares dovedit, transportând fiecare președinte din 1957. VH-92A, numit și „White Top” datorită culorilor sale remarcabile de alb și verde, va continua această tradiție pentru deceniile următoare.

„Încă o dată, angajații înalt calificați ai Sikorsky și-au demonstrat capacitatea de a inova, fabrica și livra aceste elicoptere prezidențiale VH-92A de nouă generație, care vor opera în întreaga lume sprijinind misiunile prezidențiale și în viitor”, a declarat Richard Benton, vicepreședinte și director general Sikorsky. „Această etapă este un succes pentru parteneriatul nostru valoros și de lungă durată cu infanteria marină americană, deoarece oferim o soluție perfect adaptată pentru misiunea unică și critică a Corpului de Infanterie Marină.

Programul VH-92A devine un program accesibil pe termen lung prin utilizarea aeronavei Sikorsky S-92 certificată de FAA, care este cea mai bună din clasa sa pentru siguranță și fiabilitate. Aeronava S-92 a fost modificată la fabricile Sikorsky din Owego, New York, șiStratford, Connecticut pentru misiunea VH-92A, pe baza cerințelor definite de guvern.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel