Erorile la blackjack - tot ce trebuie să știi

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jocul blackjack nu se încadrează în categoria de jocuri bazate strict pe noroc. Chiar din contră, mulți jucători aleg acest joc deoarece le permite folosirea abilităților pentru a avea o oarecare influență asupra rezultatelor finale. Regulile de bază sunt relativ ușor de învățat, însă dacă îți dorești să îți maximizezi șansele de câștig va fi nevoie să dispui de o minte antrenată sau să fii pregătit pentru a-ți dezvolta abilitățile. Este important să ai încredere în serviciile oferite de cazinoul ales pentru a te putea asigura că nu vei întâmpina situații neplăcute, în ciuda eforturilor tale. Acestea fiind spuse, există și anumite erori pe care jucătorii le practică mult prea des. Fie că este vorba de o slabă înțelegere a jocului sau de așteptări nerealiste, adevărul este că e mai bine să stai departe de ele. Haide să vedem despre ce este vorba și ce poți face în schimb, pentru a fi mai aproape de succes!

Pariuri la Blackjack cu Avantaj Mare al Casei

Dintre diversele tipuri de pariuri pe care jucătorii le pot face în jocul de blackjack, una dintre cele mai mari erori este plasarea pariurilor care au un avantaj al casei semnificativ mai mare decât celelalte. Pentru a exersa poți frecventa un casino online sau unul fizic, tradițional. Această abordare nu este deloc avantajoasă, astfel de pariuri fiind rareori profitabile. Este vorba în primul rând de pariul de asigurare, care are un avantaj al casei semnificativ, de obicei peste 7%. Acest pariu secundar poate fi plasat când dealerul arată un As ca prima carte, dacă încerci să acoperi posibilitatea ca dealerul să aibă blackjack. Uneori vei întâmpina jocuri de blackjack care oferă opțiunea de a plasa pariuri secundare, dar este bine să reții că și ele prezintă un avantaj al casei mai ridicat decât pariul principal. Avantajul casei este crescut și în cazul pariurilor de tip 6:5. Practic ele oferă o plată de 6:5 pentru blackjack în loc de plata standard de 3:2. Deși majoritatea jucătorilor evită jocurile care implică acest aspect, dacă nu ești atent la detalii s-ar putea să te regăsești într-o situație neașteptată. Dacă unul dintre obiectivele tale este maximizarea șanselor de câștig, îți recomandăm să stai departe de aceste pariuri. 

Cărți de strategie Blackjack

În Blackjack este util uneori să te folosești de anumite instrumente, cum sunt și cărțile de strategie. Ele te pot ajuta să iei decizii mai informate bazate pe probabilitate și matematică. Cărțile reprezintă defapt ghiduri sau tabele cu recomandări și instrucțiuni clare pentru fiecare scenariu posibil. Aceste scenarii pot apărea în orice moment din joc, astfel că e mai ușor să fii ghidat în funcție de mâna ta și cartea arătată de dealer. Vei vedea că dacă te bazezi pe acestea este mult mai ușor să înțelegi când să lovești, să te oprești, să dublezi sau să faci split. Desigur, vei găsi cărți de strategie adaptate pentru regulile specifice ale jocului la care joci, având în vedere că jocul blackjack poate fi găsit sub diverse forme, fiecare adoptând propriul set de reguli. 

Nu vei întâmpina dificultăți în utilizarea lor, fiind concepute pentru a fi ușor de folosit, chiar și în timpul jocului. Poți avea încredere în ele deoarece se bazează pe calcule matematice și probabilități, nu pe noroc. În plus, vei fi avantajat și de minimizarea avantajului din partea casei. Dacă reușești să te lași ghidat de acestea vei putea observa că vei avea un stil de joc consistent. Cu atât mai mult, va fi mai ușor să nu te lași purtat de val sau de emoțiile de moment. Pentru a beneficia la maxim de oportunitatea oferită de cărțile de strategie, asigură-te că nu te îndepărtezi de îndrumările tabelelor sau ale diagramelor. Indiferent de nivelul abilităților tale, cu siguranță te vor ajuta să eviți riscurile financiare excesive și să joci responsabil.

Concluzie

Poate că nu erai conștient până acum de faptul că o margine mare din partea casei reprezintă un dezavantaj imens și că este mult mai bine să eviți complet pariurile de acest fel. Da, în blackjack poți plasa pariuri mult mai conveniente. Cu atât mai mult, te poți folosi de cărțile de strategie accesibile pentru a influența marginea casei. Acest ajutor este mereu bine venit, fiind de încredere și ușor de folosit. Nu este nevoie să depui mult efort. Cu atât mai mult, îți va fi mai ușor să dobândești un comportament responsabil dacă te încrezi în cărțile de strategie. Nu vei avea de-a face cu riscurile care vin la pachet cu impulsivitatea și vei putea avea mintea odihnită și pregătită pentru a reține informații importante, mai ales dacă ești începător. Nu toate jocurile oferă astfel de oportunități, prin urmare profită la maxim de acest avantaj prezent în blackjack și lasă-te ghidat cu încredere. Nu ai nimic de pierdut!

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel