Donald Trump și-a ales vicepreședintele. O alegere surpriză, în persoana tânărului J.D. Vance, fost U.S. Marine cu misiuni în Irak

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:
J.D. Vance, cel ales de Donald Trump pentru a candida ca vicepreședinte în 2024, comentând campania din SUA. Photo source: Screenshot Fox News
J.D. Vance, cel ales de Donald Trump pentru a candida ca vicepreședinte în 2024, comentând campania din SUA. Photo source: Screenshot Fox News

Donald Trump și-a ales vicepreședintele cu care va candida la alegerile din 5 noiembrie din SUA.

Deși existau voci care afirmau că nume grele din Partidul Republican ar putea fi alese de Trump pentru a câștiga cât mai multe voturi din partea moderaților, nume precum Marco Rubio sau chiar Nikki Haley, cea care l-a și contracandidat pe Trump la alegerile primare, decizia lui Trump e să candideze cu J.D. Vance.

James David Vance este un senator republican de Ohio, în vârstă de doar 39 de ani. El a fost ales pentru prima dată în Senat în 2022.

Fox News scrie că Vance a devenit cunoscut după ce a scris în 2016 o carte intitulată „Hillbilly Elegy”, un volum de memorii despre modul în care a crescut într-o familie săracă din Appalachi, o poveste care reflectă valorile multor americani care susțin politicile lui Trump.

Înainte de a candida, Vance a lucrat la firma antreprenorului Peter Theil, Mithril Capital, și pentru o scurtă perioadă de timp la o firmă de avocatură. El a servit, de asemenea, în cadrul U.S. Marine, având inclusiv o misiune în Irak.

Vance a intrat în Senat după ce l-a învins pe democratul Tim Ryan, un fost candidat la președinție.

 

Trump explică alegerea lui J.D. Vance ca vicepreședinte

 

Într-un mesaj postat pe conturile personale din social media, Trump explică:

„După o lungă perioadă de deliberare, luând în considerare abilitățile extraordinare ale multor alții, am decis ca persoana cea mai potrivită pentru a-și asuma funcția de vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii este senatorul J.D. Vance din marele stat Ohio. J.D. a servit cu onoare țara noastră în Marina americană și a absolvit Universitatea de Stat din Ohio, fiind și absolvent al Facultății de Drept din Yale unde a fost editor al The Yale Law Journal și președintele Asociației veteranilor de Drept din Yale. 

Cartea sa „Hillbilly Elegy”, a devenit un best seller și o ecranizare majoră prin care au fost promovate valorile hărniciei din țara noastră. J.D. a avut o carieră de succes în afaceri tehnologice și finanțe, iar acum, în timpul campaniei, se va concentra pe oamenii pentru care a luptat atât de mult, pe muncitorii și fermierii americani din Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Ohio, Minnesota și multe alte state.

În calitate de vicepreședinte J.D. va continua să lupte pentru Constituția americană, să fie alături de trupele noastre și va face tot posibilul pentru a mă ajuta să fac AMERICA DIN NOU MARE. 

Felicitări senatorului J.D. Vance, dar și soției sale Usha și celor trei copii frumoși ai lor. MAGA2024!”, a transmis Trump, pe contul personal de Facebook.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel