Campania de distrugere a Hamas în Gaza: Israelul ar fi ucis 10 membri ai familiei liderului politic al Hamas, Ismail Haniyeh, aflat în Qatar

Darius Muresan |
Data publicării:
Forțele de apărare ale Israelului (IDF), acționând în interiorul Fâșiei Gaza pentru distrugerea completă a grupului terorist Hamas. Photo source: IDF
Forțele de apărare ale Israelului (IDF), acționând în interiorul Fâșiei Gaza pentru distrugerea completă a grupului terorist Hamas. Photo source: IDF

Apărarea Civilă din Fâşia Gaza a anunţat că zece membri ai familiei liderului politic al Hamas, Ismail Haniyeh, au fost ucişi marţi într-un atac aerian israelian împotriva unei tabere de refugiaţi din oraşul Gaza, transmite AFP.

Zahr Haniyeh, sora liderului mişcării islamiste palestiniene, a fost ucisă în acest raid împotriva taberei de refugiaţi Shati, a indicat Mahmoud Bassal, purtător de cuvânt al Apărării Civile.

Potrivit acestuia, alte nouă persoane au murit, iar altele sunt rănite.

Trupurile au fost transportate la spitalul Al-Ahli din Gaza.

'Un număr de martiri se află încă sub dărâmături', a declara Bassal pentru AFP. 'Avem dificultăţi (să-i găsim) din cauza lipsei de echipamente şi de carburant', a spus el.

În aprilie, trei fii şi patru nepoţi ai lui Haniyeh, care trăieşte în exil în Qatar, au murit în urma unei lovituri israeliene în tabăra Shati.

Armata israeliană a confirmat că i-a ucis într-o lovitură aeriană pe cei fii ai lui Haniyeh, pe care i-a numit 'agenţi militari ai organizaţiei teroriste Hamas'.

Ismail Haniyeh a indicat atunci că aproximativ 60 de membri ai familiei sale au fost ucişi de la începutul războiului, pe 7 octombrie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel