Ambasada Israelului în România organizează azi forumul de securitate cibernetică

Darius Muresan |
Data publicării:
Forțele armate israeliene / facebook, idf
Forțele armate israeliene / facebook, idf

Ambasada Israelului în România, în parteneriat cu Institutul de Export şi Cooperare Internaţională din Israel, organizează, marţi, eveniment "România - Israel Homeland & Cybersecurity Forum".

"Israelul este cunoscut în întreaga lume ca un pionier în domeniul securităţii. Având o experienţă considerabilă în dezvoltarea şi implementarea soluţiilor de securitate, cele 14 companii care vor participa la ediţia de anul acesta a HLS & Cyber la Bucureşti, au demonstrat că pot oferi răspunsuri eficiente şi flexibile la provocări complexe. Forumul are scopul de a oferi un cadru propice pentru prezentări şi demonstraţii tehnologice, facilitând schimbul de idei şi explorarea oportunităţilor de colaborare între companiile israeliene şi instituţiile/companiile cheie din domeniul securităţii naţionale din România", notează organizatorii într-un comunicat de presă.

Printre invitaţii la forumul de specialitate se vor afla: Lior Ben Dor - ambasadorul Israelului în România, Sebastian Burduja - ministrul Energiei, Valeriu Zgonea - preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Victor Vevera - directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI Bucureşti), şi Călin Coşar - preşedintele Camerei de Comerţ România - Israel. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel