Adrian Zuckerman, interviu înainte de dezbaterea Trump vs. Kamala. Ridicarea vizelor pentru România și războiul împotriva Ucrainei vor fi și ele abordate

Fostul ambasador al SUA în România, Adrian Zuckerman, în studiourile DefenseRomania
Fostul ambasador al SUA în România, Adrian Zuckerman, în studiourile DefenseRomania

E.S. Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România, abordează cele mai importante teme internaționale la DC News TV, într-un interviu ce va fi difuzat și pe platforma noastră DefenseRomania.

Interviul cu Excelența Sa Adrian Zuckerman, ambasador SUA în România între 2019 și 2021, va fi difuzat luni 9 septembrie 2024, începând cu ora 14:00.

Youtube video image

Va fi abordat și cel mai important subiect al săptămânii în SUA: Dezbaterea Kamala Harris vs. Donald Trump din noaptea de marți spre miercuri, dezbatere care va fi acoperită în regim live și de DC News.

Pe lângă cele două mari conflicte, cel rus împotriva Ucrainei și cel din orient provocat de atacul de tip Holocaust comis de gruparea teoristă Hamas asupra Israelului, Excelența Sa va mai aborda și alte teme precum:

- Campania din România. Cine va fi următorul președinte al țării 

- Prioritățile viitorului președinte american

- Prioritățile viitorului președinte din România 

- Programul Visa Waiver. Ce șanse reale are România 

Avocat renumit în New York, ambasadorul Adrian Zuckerman s-a născut în România şi a imigrat în Statele Unite ale Americii la vârsta de nouă ani, împreună cu părinţii săi, Emil şi Aura. Diplomatul vorbeşte fluent limba română, fiind un bun cunoscător al realităţii din țara noastră.

Zuckerman a fost nominalizat pentru acest post de ambasador al SUA în România de preşedintele Donald Trump. În 2021, ambasadorul Adrian Zuckerman a primit Ordinul „Steaua României”. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel